B/E Aerospace-
Customer Design Center

This Customer Service Center, previously office space, was renovated to provide this 2nd CD Ctr for B/EA’s growing number of client presentations. This space features seating for 24 at powered training tables and large perimeter areas for airplane seating sample displays. The space has a small break area in the meeting room as well as a large catering kitchen with an island and serving counter. The space also features a work / equipment area and a break out space in each corner. Lighting and acoustics were important in the design. Acoustical panels flank the presentation wall with a fixed screen. Linear slim LED fixtures mounted close to the ceiling provide clear, dimmable lighting in the main presentation space. Electronic window shades and blackout shades cover the windows.

Bookmark the permalink.